My Bio

I have updated my official biography. Those who wish to link or quote from it may do so freely.

“Kerk-zijn in de postmoderne cultuur. Speciaal voor voorgangers en gemeenteleiders organiseert de Werkgroep Gemeentestichting van de VPE (Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten) op zaterdagochtend 12 april een bijeenkomst in Den Haag over kerk-zijn in deze postmoderne cultuur. De spreker is Andrew Jones, een out-of-the-box denker die de hele wereld over reist om leiders en gemeenten toe te rusten over vernieuwend gemeente-zijn.” Link

Andrew

Andrew Jones launched his first internet space in 1997 and has been teaching on related issues for the past 20 years. He travels all the time but lives between Wellington, San Francisco and a hobbit home in Prague.

2 Comments

  • Ha hahahahaha!!!!! What is this, Dutch? i love your sense of humour! Adele

  • Marc says:

    Geweldig, Andrew. Dan reageer ik ook maar in het Nederlands. Het enige woord dat de Engelstaligen in deze omschrijving oppikken is waarschijnlijk out-of-the-box. En da’s meteen ook waar het bij jou om gaat.

Leave a Reply