My Bio

I have updated my official biography. Those who wish to link or quote from it may do so freely.

“Kerk-zijn in de postmoderne cultuur. Speciaal voor voorgangers en gemeenteleiders organiseert de Werkgroep Gemeentestichting van de VPE (Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten) op zaterdagochtend 12 april een bijeenkomst in Den Haag over kerk-zijn in deze postmoderne cultuur. De spreker is Andrew Jones, een out-of-the-box denker die de hele wereld over reist om leiders en gemeenten toe te rusten over vernieuwend gemeente-zijn.” Link

Andrew

Andrew Jones has been blogging since 1997. He is based in San Francisco with his two daughters but also travels the globe to find compelling stories of early stage entrepreneurs changing their world. Sometimes he talks in the third person. Sometimes he even talks to himself and has been heard uttering the name "Precious" :-)

2 Comments

  • Geweldig, Andrew. Dan reageer ik ook maar in het Nederlands. Het enige woord dat de Engelstaligen in deze omschrijving oppikken is waarschijnlijk out-of-the-box. En da’s meteen ook waar het bij jou om gaat.

Leave a Reply